Tilapiapakketjes met rijst en salade

Tilapiapakketjes met rijst en salade

Benodigdheden voor 4 personen:
1 pak wilde en witte rijst (250 gram)
1 ui
1 rode paprika
2 schaaltjes tilapiafilet (à ca. 200 gram)
1 bakje verse groene pesto (100 gram) of groene pesto van Bertolli
1 zakje pijnboompitten (65 gram)
1 zak gemengde sla
4 eetlepels sladressing naar keuze
olie om in te vetten

Bereiding:
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Ui pellen en snipperen.
Paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
Ui en paprika verdelen over 4 stukken ingevet aluminiumfolie.
Vis met pesto bestrijken en in 4 stukken snijden.
Vis op de groenten leggen, pakketjes dichtvouwen en ca. 25 minuten in de oven gaar bakken.

Intussen de pijnboompitten roosteren in een droge koekenpan.
De sla aanmaken met de dressing en bestrooien met de pijnboompitten.

De vis serveren met de rijst en salade.

Voor de variatie kun je de groenten ook uitbreiden met:
Champignons
Courgette
Aubergine
Tomaten