2009

24 april 2009:

Vandaag ben ik met mama en papa naar de dokter geweest. De laatste tijd heb ik zo’n moeite met ademhalen en mama en papa zeggen dat ik piep.
De dokter denkt dat ik toch wat astmatisch ben en dus heb ik een buis gekregen en wat medicijnen (ventolin). Op de buis staan allemaal beren, dus de buis heet nu voortaan berenbuis.
Ik heb vanmiddag al meteen mijn medicijnen geprobeerd en ze hielpen meteen. Geweldig hè!
Ga weer lekker verder spelen.

Dag allemaal

Nylan

18 mei 2009:

Vandaag ben ik met mama terug geweest bij de dokter, omdat we terug moesten komen na een maandje proberen van mijn nieuwe medicijnen.
Nu ik sinds een paar weken ventolin krijg omdat ik toch wat asmatisch ben, gaat het veel beter. Maar mama en papa vinden dat het nog niet genoeg helpt.
Dus vandaag heb ik van de dokter iets anders erbij gekregen, dat wat langer werkt. En de ventolin hoef ik alleen nog maar te gebruiken indien nodig.

Omdat mama en papa al een tijdje denken dat ik ook hooikoorts heb. Zijn mama en ik ook nog naar het ziekenhuis geweest om bloed te prikken. Dit vond ik niet zo leuk, maar ik heb niet gehuild. Stoer hè?
Als het een beetje meezit hebben we vrijdag nog de uitslag.

Omdat ik afgelopen week zo goed heb geoefend om zonder pamper te doen, heb ik van het weekend een mooie trein gekregen voor bij mijnThomas treinset. Spencer heet ie…
Nou ben ik ook al een verlanglijstje aan het maken welke ik nog meer wil hebben Smile

Dag allemaal en tot de volgende keer

Nylan

 

24 juni 2009:

Vanmorgen heb ik lekker uitgeslapen. Toen mama me mee wou helpen met kleren aandoen, zag ze dat ik nogal vieze oortjes had. Ze heeft die toen schoongemaakt. Nou ja, 1 dan want aan de andere mocht ze niet komen. Daar zit een bult in en die doet nogal zeer. Omdat ik zo hard begon te gillen, heeft mama de dokter gebeld.
Dus we zijn vanmorgen naar de dokter geweest. En ik heb er nu dus oordruppels voor gekregen en met een weekje moet het nu weg zijn.
Ik moet dus nu 3x per dag die druppels in mijn oor en dan doet mama er een watje in zodat niet alles over mijn wangen loopt. Vind ik wel grappig.

Ben vanmiddag met mama ook nog naar de Makro geweest. Mama zei dat de frikandellen op waren en dat we die dus gingen halen. (Mama weet wel dat ik die heeeeeel lekker vind). Maar ik heb er ook nog een dvd van Diego aan overgehouden en een strandbal van Dora en Diego.

Vanavond heb ik papa nog even geholpen met het muurtje bij mama en papa op de slaapkamer. Mama gaat morgen de muur voorstrijken en dan moet dat vrijdag nog een keer, zodat maandag de stucadoor kan stuccen. We zijn al bijna klaar met het muurtje. Het ziet al op.
Ik ga nu slapen want het was een heel drukke dag vandaag.

Dag allemaal

Nylan

 

15 juli 2009:

Hiep Hiep Hoera vandaag ben ik jarig. Ik ben 4 jaar geworden. Ik heb mijn eerste kado’s al uitgepakt.
Een trein voor bij mijn Thomas-set, hij heet Rheneas en een rollende kraan met trein Salty. Ik heb hem maar meteen aangekoppeld aan mijn thomas-mijn.

Strakjes komt oma Moeder en dan krijg ik nog een kado. Kan niet wachten om te weten wat er in zit.

Oma Moeder is nu tante Sabine naar het ziekenhuis brengen. Tante Sabine heeft een gekke bult en die doet de dokter vandaag weghalen, anders kan de baby er straks niet uit.
Dikke knuffel voor tante Sabine van mij, dat je straks geen pijn meer hebt.

Zondag vieren we eigenlijk mijn verjaardag pas, dus dan komt iedereen pas mijn verjaardag vieren. Kan niet wachten, krijg ik nog meer kado’s.

Dag allemaal ga verder spelen met mijn treintjes.

Nylan