2007

13 december 2007:

Vanmorgen zou ik met papa mee naar opa en oma gaan om daar weer een dagje te gaan spelen. Maar vandaag liep alles een beetje anders.

Vanmorgen zijn we met spoed naar de huisarts gegaan met Thijmen en daarna meteen naar het ziekenhuis. Thijmen kan zich niet meer bewegen.
Ik snap er niks van.
Mama en papa ook niet. De dokter is Thijmen aan het onderzoeken en ze sluiten Thijmen op van allerlei rare apparaten aan.
Papa heeft oma gebeld om te vragen of ze mij komt ophalen. Ik vind er niks aan in het ziekenhuis. Ik vind het ook niet leuk dat Thijmen in paniek is.

Als oma er is dan ga ik ook maar lekker met haar mee.
Het is vandaag echt een heel rare dag.

‘s Avonds ga ik lekker weer thuis slapen samen met papa, want Thijmen ligt nog steeds in het ziekenhuis. Mama mag bij Thijmen blijven, omdat hij het niet leuk vindt alleen. Hij kan nu ook helemaal niks. Hij is erg verdrietig en heeft best wel veel pijn.

welterusten
Nylan

17 december 2007:

Voorlopig blijf ik bij opa en oma slapen nu Thijmen overgebracht is naar het grote ziekenhuis in Maastricht. Ik mis mama en papa wel.

Ik ben van de week wel een paar keer met opa en oma bij Thijmen in het ziekenhuis in Helmond wezen kijken, maar ik snap er niks van. Thijmen is ziek en hij kan zich niet bewegen. Thijmen is ook heel verdrietig en papa en mama ook, dat vind ik niet leuk. Hopenlijk is ie snel weer beter, dan kunnen we weer fijn samen spelen.

Kus, Nylan

22 december 2007:

Vandaag ben ik weer even naar Thijmen en papa en mama wezen kijken in het ziekenhuis.
Met Thijmen gaat het nog niet veel beter. Hij is bang en krijgt daarvoor medicijnen.

Ik ben blij dat ik iedereen weer even gezien heb, maar dat ziekenhuis vind ik helemaal niks.
Ze hebben wel een leuke speelkamer, waar ik ook wel wat speeltjes van mag meenemen naar Thijmen zijn kamer.

welterusten
Nylan

25 december 2007:

Vandaag ga ik weer bij Thijmen kijken en dan blijf ik lekker bij papa en mama in het Ronald McDonaldhuis slapen. Ik kan niet wachten.
Weer even bij papa en mama en Thijmen.

Heb vanmorgen op de kamer van papa en mama al een hoop kado’s uitgepakt en ik kan niet ophouden met spelen. Het is ook zoveel….
In het Ronald McDonaldhuis vind ik het wel heel leuk. Jammer dat ik morgen alweer terug ga naar Eindhoven naar opa en oma.

Fijne kerst allemaal

Nylan