2008

3 januari 2008:

Vandaag ga ik weer lekker naar papa en mama en ook naar Thijmen.

Thijmen is nu van de zuurstof af en hij ligt op een andere kamer. Het is veel leuker daar en Thijmen is ook veel vrolijker. Hij kan ook weer wat eten.
We hebben met zijn tweetjes op bed filmpjes zitten kijken. Wat hebben we een lol samen.
Ben blij dat Thijmen zich weer wat beter voelt.

Ga nu lekker slapen, morgen weer lekker met Thijmen filmpjes kijken en spelen.
Nylan

6 januari 2008:

Vandaag weer lekker met papa en mama ontbeten in het Ronald McDonaldhuis en nog even met Thijmen filmpjes gekeken. Opa Ger heeft me vanmorgen weer opgehaald. Het was heel erg leuk, maar het ziekenhuis vind ik maar niks.
Heb weer een paar dagen lekker met mama en papa kunnen knuffelen en spelen, maar nu wil ik toch eigenlijk wel weer gewoon naar huis. Mama en papa ook, maar dat gaat helaas niet. Thijmen is nog steeds erg ziek.

Ik mis papa en mama wel en vooral Thijmen om mee te spelen.

Nylan

13 januari 2008:

Iedereen is erg verdrietig.
Mama en papa zijn weer terug uit het ziekenhuis en weer lekker thuis. Ik ben nu ook weer gewoon thuis in Helmond.
Ik snap er alleen helemaal niks van. Thijmen is er niet en iedereen zegt dat ie bij de sterretjes is, dat ie is gaan slapen en niet meer wakker wordt. Volgens mij ligt Thijmen nog gewoon in het ziekenhuis.

Heb vandaag al veel geknuffeld met mama en papa.

Ga nu weer lekker in mijn eigen bedje slapen.
Nylan

16 januari 2008:

Vanavond zijn we naar een gebouw geweest en daar was een grote zaal.
Daar lag Thijmen in een heel raar kistje. Het was net of ie lag te slapen. Thijmen is wel erg dik geworden. Mama en papa zeggen dat dat komt van de medicijnen die Thijmen heeft gehad in het ziekenhuis. Thijmen voelt maar koud aan en hij doet zijn oogjes niet open.
Mama en papa zeggen dat er meer mensen nog even naar Thijmen komen kijken, maar dat die Thijmen zo niet kennen. Dus wordt Thijmen zijn kistje dicht gemaakt met een mooi deksel en zetten we zijn foto erop.
Slaap lekker Thijmen.

Er staan echt heel erg veel bloemen om Thijmen heen. Mooi rood en wit.
Iedereen die bij Thijmen komt kijken, moet huilen en dat vind ik niet leuk.

Morgenavond zegt mama is er nog een avond dat mensen kunnen komen kijken naar Thijmen.

Ik ben nu erg moe, dus ik ga lekker slapen. Alles is nu erg verwarrend.
Welterusten
Nylan

18 januari 2008:

Vandaag is een hele rare dag.
Vanmorgen zijn we weer naar dat gebouw gegaan en daar hebben we Thijmen opgehaald en toen zijn we met zijn alle naar een ander gebouw gereden. Daar was een nog grotere zaal en daar hebben we Thijmen op een grote tafel neer gezet. Zijn bloemen er mooi omheen. Er zijn er nog meer bij gekomen, het pas gewoon bijna niet.

Daarna zijn we gaan zitten op de grote banken en toen zijn er een heleboel mensen ook in de zaal komen zitten. Iedereen is erg verdrietig. Ik snap er nog steeds niks van.
Een mevrouw (Adriënne) vertelt een heleboel dingen over Thijmen. Leuke dingen, maar ook over zijn ziek zijn. Dan vertelt ze een verhaaltje van Winnie de Poeh en zijn bellenblaas. Dit vind ik erg mooi en alle kindjes mogen dan samen met mij bellenblazen voor Thijmen….Wat een lol, heel de vloer is nat….

Juf Ellenoor vertelt ook nog wat over Thijmen en de kindjes van Thijmen zijn klas die er zijn doen het liedje zingen van alle dagen van de week. Iedereen vindt het leuk maar is toch ook weer verdrietig.

Als die mevrouw klaar is met vertellen, dan loopt iedereen langs Thijmen zijn kist en moet dan huilen. Als iedereen uit de zaal is, dan zijn wij. Papa en mama moeten ook huilen en ik wil ze dan ook troosten en knuffelen. Maar ik snap het nog steeds niet.
We gaan buiten blauwe ballonnen oplaten voor Thijmen, zodat ie ze boven bij de wolkjes kan opvangen.
Dan gaan we naar een kamer waar alle mensen zijn. Daar heb ik even lekker gespeeld met alle kindjes die er zijn en er lagen ook kleurplaten die we mooi gekleurd hebben.

Mama en papa zijn iedereen die weggaat handjes aan het schudden. Als iedereen weg is, gaan wij ook naar huis.

We hebben alle bloemen meegenomen naar huis. Wat een bloemenzee is het nu in de tuin. Mama gaat ze morgen allemaal in vazen zetten.
Ik heb nog even met opa Ger gespeeld en toen ging iedereen naar huis.

Ik ben nu erg moe en ik mis Thijmen
Welterusten allemaal
Nylan

20 januari 2008:

Sinds vandaag slaap ik in Thijmen zijn bed. Van de week mocht ik het van papa en mama proberen. En omdat ik hierboven op Thijmen zijn kamer veel beter slaap en omdat ik vind dat ik dan dichterbij Thijmen ben, mag ik hier voortaan slapen. Van de week doen mama en papa mijn spulletjes en mijn kleren verhuizen naar boven.

Thijmen zit af en toe beneden met de toverlamp te spelen. Wel grappig, aan, feller, weer dimmen en weer terug….. Als mama en papa dan zeggen: hallo Thijmen of hallo boef, dan stopt ie ermee.
Ik zie Thijmen nog overal, maar mama en papa niet. Thijmen zegt af en toe dat ik mama en papa maar moet knuffelen, en dat doe ik dan maar.

Ga weer lekker verder spelen.
Nylan